Knikarm terrasschermen

Knikarm terrasschermen

Een knikarm-terrasscherm vergroot het plezier van uw terras. Op warme zomerdagen zorgt het voor de wering van ongewenste zon en zorgt het voor een aangename temperatuur. Bij toepassing van de knikarmscherm bent u er van verzekerd dat u een vrije doorloop heeft onder het scherm, en grote gedeeltes van het terras worden hiermee in de schaduw gezet. Geen gesleep meer met parasols, maar met één druk op de knop creëert u een aangename situatie.

2009 Zonnescherm tuin 001

Brochures

Diverse uitvoeringen in knikarm-terrasschermen

De knikarm-terrasschermen die wij aanbieden, zijn allen van hoogwaardige kwaliteit en zijn fraai vormgegeven. Het zonweringsdoek bij deze zonwering is behalve zonwerend, ook vuil- en waterafstotend. Dit draagt bij tot een juist behoud van de knikarm-terrasscherm. De Noord Nederlandse Zonwering Industrie biedt diverse knikarm-terrasschermen in diverse uitvoeringen, zoals:

  • Wega knikarmscherm
  • Situla knikarmscherm
  • Merga knikarmscherm
  • Polaris knikarmscherm
  • Naos knikarmscherm

Kwaliteit en maatwerk bij knikarm-terrasschermen

Deze vorm van zonwering is bijna in iedere denkbare situatie te plaatsen. De diverse uitvoeringen van knikarm-terrasschermen zijn in vele kleuren en patronen beschikbaar, zodat u de passende zonwering kunt vinden bij uw woning of project. Wij zijn op de hoogte van de actuele trends en ontwikkelingen, zodat wij u op de juiste manier van dienst kunnen zijn bij de keuze in knikarm-terrasschermen als zonwering.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag

Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten (of op afspraak)