Aandrijving

Aandrijving

Novoferm garagedeuren zijn verkrijgbaar met een elektrisch aandrijvingssysteem. Behalve bij openslaande deuren is er voor andere garagedeuren een bijpassend systeem leverbaar. Een aandrijvingssysteem vergroot het gemak van uw garagedeuren. Zo kunt u op afstand de garagedeuren eenvoudig openen.

nnzi-producten-garagedeur-sectionaal-2

Diverse aandrijvingssystemen voor garagedeuren

Er zijn twee verschillende aandrijvingssystemen beschikbaar van Novoferm. De NovoPort is een elektrische aandrijving voor Novoferm sectionaaldeuren. Het is een fluisterstille aandrijving en is eenvoudig te monteren. De NovoMatic is de elektrische aandrijving voor zijwaartse sectionaaldeuren en kanteldeuren, en heeft tevens een fluisterstille werking. Het aandrijvingssysteem NovoMatic is tevens geschikt voor garagedeuren van andere leveranciers.

Service bij Novoferm aandrijvingssystemen

De aandrijvingssystemen van Novoferm zijn eenvoudig te installeren waardoor kosten op montage en tijd bespaart kunnen worden. Als exclusief dealer voor Novoferm garagedeuren beschikken wij over de juiste kennis en bieden wij optimale service omtrent aandrijving voor uw garagedeuren.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden


Maandag
Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten 

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.