Screens

Screens

Screens als buitenzonwering, zorgen ervoor dat overdag zicht naar buiten toe behouden blijft zonder inkijk naar binnen toe. Het houdt zonlicht en warmte tegen, terwijl het binnen aangenaam koel blijft. In tegenstelling tot bijvoorbeeld uitvalsschermen, is het gebruik van screens ideaal bij laagstaande en zijdelingse zoninval. Screens zijn verkrijgbaar in diverse lichtdoorlatende en verduisteringsgradaties. Daarnaast zijn de screens in diverse kleuren beschikbaar, waardoor u de zonwering kunt vinden die volledig past bij uw wensen.

koeberg-meppel-project-nnzi-1

Screens zijn verkrijgbaar in windvaste uitvoering

Screens worden vooral toegepast bij ramen die geen naar buiten bewegende delen hebben. Deze zonwering is vrijwel in iedere situatie te gebruiken en is bovendien minder gevoelig voor wind. De screens zijn bovendien verkrijgbaar in een volledig windvastsysteem, wat ervoor zorgt dat deze zonwering met name wordt toegepast in situaties waar de bewoners vaak afwezig zijn. Het doek van screens is vuil- en waterafstotend, wat zorgt voor goed behoud van de zonwering.

Maatwerk bij screens als zonwering

Screens zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kunnen de screens met band-, koordbediening of een windwerk met slingerstang uitgevoerd worden. Tevens is elektrische bediening mogelijk, eventueel met afstandsbediening. Wat uw wensen ook zijn, wij bieden een pasklare oplossing in screens voor zonwering.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden


Maandag
Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten 

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.