Screens

Screens

Screens als buitenzonwering, zorgen ervoor dat overdag zicht naar buiten toe behouden blijft zonder inkijk naar binnen toe. Het houdt zonlicht en warmte tegen, terwijl het binnen aangenaam koel blijft. In tegenstelling tot bijvoorbeeld uitvalsschermen, is het gebruik van screens ideaal bij laagstaande en zijdelingse zoninval. Screens zijn verkrijgbaar in diverse lichtdoorlatende en verduisteringsgradaties. Daarnaast zijn de screens in diverse kleuren beschikbaar, waardoor u de zonwering kunt vinden die volledig past bij uw wensen.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Screens zijn verkrijgbaar in windvaste uitvoering

Screens worden vooral toegepast bij ramen die geen naar buiten bewegende delen hebben. Deze zonwering is vrijwel in iedere situatie te gebruiken en is bovendien minder gevoelig voor wind. De screens zijn bovendien verkrijgbaar in een volledig windvastsysteem, wat ervoor zorgt dat deze zonwering met name wordt toegepast in situaties waar de bewoners vaak afwezig zijn. Het doek van screens is vuil- en waterafstotend, wat zorgt voor goed behoud van de zonwering.

Maatwerk bij screens als zonwering

Screens zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kunnen de screens met band-, koordbediening of een windwerk met slingerstang uitgevoerd worden. Tevens is elektrische bediening mogelijk, eventueel met afstandsbediening. Wat uw wensen ook zijn, wij bieden een pasklare oplossing in screens voor zonwering.