Deurhorren

Deurhorren

Naast raamhorren en inzethorren kunt u bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie terecht voor deurhorren. Deurhorren zijn in onze winkel verkrijgbaar voor zowel naar buiten- als binnendraaiende deuren, schuifpuien en dubbel openslaande deuren.

Unilux Horren
nnzi-producten-deurhorren-1

Een passende en gebruiksvriendelijke deurhor

Een deurhor draait om gemak, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Deurhorren zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, afmetingen en kleuren. Zo vindt u in ons assortiment onder andere vaste deurhorren, roldeurhorren en schuifdeurhorren. Afhankelijk van de situatie en uw wensen, kunnen wij u van dienst zijn met de beste oplossing voor een passende deurhor.

Ook voor een plissé hordeur gaat u naar NNZI

Tevens kunt u bij ons terecht voor plissé hordeuren. De plissé hordeur is een innovatief product van hoogwaardige kwaliteit waarbij de hor niet wordt opgerold, maar wordt opgevouwen. De plissé hordeur sluit goed aan bij het kozijn en valt door de compactheid minder op. Naast de nette uitstraling van de plissé hordeur werkt de hordeur bovendien zeer effectief.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden


Maandag
Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten 

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.