Uitvalschermen

Uitvalschermen

Wanneer u op zoek bent naar buitenzonwering, kunnen uitvalschermen de oplossing bieden. Een uitvalscherm zorgt namelijk voor meer comfort binnenshuis bij zonnig weer. De schaduw welke gerealiseerd wordt door de uitvalscherm, zorgt voor een aangenaam koel binnenklimaat tijdens warme zomerdagen.

zonwering-06

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Een uitvalscherm met maatwerk en aangepast op uw wensen

Omdat de zijarmen van een uitvalscherm het eronder door lopen bemoeilijkt, zijn de uitvalschermen vooral geschikt voor bijvoorbeeld de slaapkamerraam of keukenraam. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt naast het aangename binnenklimaat ook voor verfraaiing van u woning. Daarbij heeft u ruime keuze in kleur en dessin voor het doek, zodat u geheel een persoonlijke tint kan geven aan uw woning. Wij leveren maatwerk bij uitvalschermen en bieden daarmee een passende oplossing in iedere situatie.

Uitvalschermen als oplossing voor buitenzonwering

Er zijn uitvalschermen verkrijgbaar welke met de hand bedienbaar zijn, maar u heeft ook de keuze in elektrische bediening door middel van Somfy motoren. De Somfy motoren maken het bovendien mogelijk om de uitvalschermen op afstand te kunnen bedienen. Wat uw wensen ook zijn bij uitvalschermen als buitenzonwering, wij helpen u graag verder.