Kunststof deuren

Kunststof deuren

Een huisdeur geeft uitdrukking aan uw persoonlijke stijl en individualiteit, en geeft bezoekers een eerste indruk van de mensen die er in wonen of werken. Kunststof deuren van het merk Finstral zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie, waardoor u de passende deur van uw wensen kunt vinden.

[C][DRACHTCOMP] 004

De juiste deur bijpassend aan een woning of bedrijfsgebouw

Naast de juiste uitstraling van deuren, dienen deze tegenwoordig ook onberispelijk te functioneren, zekerheid te bieden tegen weersinvloeden van buitenaf en te beschermen tegen ongewenste gasten. Een kwaliteit kunststof deur van het merk Finstral voldoet aan deze gewenste voorwaarden.

Talloze mogelijkheden in kunststof deuren

Een veelvoud aan functionaliteiten en designs, om uitdrukking te geven aan uw persoonlijke stijl. De kracht ligt in het detail; pas wanneer alles klopt is het compromisloze kwaliteit. Veiligheid is dat goede gevoel wanneer men de deur achter zich sluit en zich eenvoudigweg thuis voelt. Deuren zijn er in vele kleuren, maten en modellen. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van alle Finstral kunststof deuren.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden


Maandag
Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten 

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.