Alcorola

Alcorola terrasoverkapping

De Alcorola terrasoverkapping is een doek overkapping welke wordt ondersteund door aluminium staanders aan de voorzijde. Met deze terrasoverkapping vergroot u uw woongenot door meer comfort van uw buitenplek. Onze professionals kunnen u voorzien van passend advies voor de Alcorola terrasoverkapping van uw wensen.

Alcor 3

De solide constructie van de Alcorola terrasoverkapping

De staanders van de terrasoverkapping zorgen voor een solide constructie waardoor deze overkapping windvaster is dan bijvoorbeeld knikarmterrasschermen. Het doek kan uiterst strak gespannen worden in tegenstelling tot andere doeken zonweringen. De Alcorola terrasoverkapping is water- en vuilafstotend, waardoor de Alcorola terrasoverkapping te gebruiken is om tijdens regen zelfs buiten te kunnen blijven zitten.

De Alcorola terrasoverkapping uitgevoerd naar uw wensen

De Alcorola terrasoverkapping is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en in een diversiteit van dessins en kleuren. Ook kan de Alcorola terrasoverkapping worden uitgevoerd met Somfy motoren met afstandsbediening. Voor de terrasoverkapping die past bij uw buitenplek en stijl van uw huis, gaat u naar de Noord Nederlandse Zonwering Industrie.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden


Maandag
Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten 

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.