Alcorola

Alcorola terrasoverkapping

De Alcorola terrasoverkapping is een doek overkapping welke wordt ondersteund door aluminium staanders aan de voorzijde. Met deze terrasoverkapping vergroot u uw woongenot door meer comfort van uw buitenplek. Onze professionals kunnen u voorzien van passend advies voor de Alcorola terrasoverkapping van uw wensen.

Alcorola

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Alcorola

De solide constructie van de Alcorola terrasoverkapping

De staanders van de terrasoverkapping zorgen voor een solide constructie waardoor deze overkapping windvaster is dan bijvoorbeeld knikarmterrasschermen. Het doek kan uiterst strak gespannen worden in tegenstelling tot andere doeken zonweringen. De Alcorola terrasoverkapping is water- en vuilafstotend, waardoor de Alcorola terrasoverkapping te gebruiken is om tijdens regen zelfs buiten te kunnen blijven zitten.

De Alcorola terrasoverkapping uitgevoerd naar uw wensen

De Alcorola terrasoverkapping is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en in een diversiteit van dessins en kleuren. Ook kan de Alcorola terrasoverkapping worden uitgevoerd met Somfy motoren met afstandsbediening. Voor de terrasoverkapping die past bij uw buitenplek en stijl van uw huis, gaat u naar de Noord Nederlandse Zonwering Industrie.