Gardendreams

Gardendreams terrasoverkapping

Een mooie terrasoverkapping zorgt voor extra plezier van uw buitenplek. Naast warme zomerdagen kunt u ook op een mooie lente- of najaarsdag van uw terras genieten. De Gardendreams terrasoverkapping wordt met glas uitgevoerd en zorgt voor meer comfort van uw terras door de bescherming tegen wind en regen. Zo is het een ware toevoeging aan uw buitenplek.

nnzi-product-gardendreams-8

Een Gardendreams overkapping naar uw gewenste comfort

De Gardendreams overkapping bestaat uit een solide constructie, gemaakt van uiterst duurzame materialen. De terrasoverkapping kunt u tevens uitbreiden met bijpassende serre zonwering die gemonteerd kan worden aan de bovenzijde op de terrasoverkapping. Ongewenst fel zonlicht kan hiermee worden tegengehouden, wat voor extra comfort zorgt tijdens zonnige dagen.

De Gardendreams terrasoverkapping op maat gemaakt

De Gardendreams terrasoverkapping kan op maat worden gemaakt en in diverse varianten worden uitgevoerd. Daarnaast zijn extra aanpassingen mogelijk om de terrasoverkapping volledig passend te maken bij de stijl van uw woning. Wij helpen u graag verder met de terrasoverkapping van uw wensen.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden


Maandag
Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten 

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.