Kunststof schuifpuien

Kunststof schuifpuien

Kunststof schuifpuien en vouwwanden van Finstral vergroten uw woon- en leefcomfort. De schuifpuien zijn beschikbaar in kiepschuifpuien en hefschuifpuien. De grote glasoppervlakten en het elegante design van de schuifpuien van Finstral sluiten uw tuin of balkon volledig aan bij de woonkamer en zo werkt de kunststof schuifpui zeer ruimtelijk.

IMG_8752

Kunststof schuifpuien voor meer woon- en leefcomfort

Finstral biedt u verschillende oplossingen voor grote raampartijen: hefschuifpuien, kiepschuifpuien en vouwwanden. Deze schuifpuien kunnen worden uitgevoerd met verschillende kleuren, roeden, onderdorpels en grepen. U vindt de kunststof schuifpui bijpassend aan de uitstraling van uw woning bij Noord Nederlandse Zonwering Industrie.

Schuifpuien met grote duurzaamheid en goede isolatie

Naast de kunststof schuifpuien zijn ook kunststof-aluminium (KAB) schuifpuien en aluminium schuifpuien verkrijgbaar. Kies voor een authentieke uitstraling van uw schuifpui of een strakke en moderne uitstraling, de mogelijkheden zijn veelzijdig. Naast het feit dat de schuifpuien van Finstral duurzaam zijn, zorgen ze voor een zeer goede isolatie, afhankelijk van het gebruikte soort glas.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden


Maandag
Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten 

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.