Kunststof schuifpuien

Kunststof schuifpuien

Kunststof schuifpuien en vouwwanden van Alku vergroten uw woon- en leefcomfort. De schuifpuien zijn beschikbaar in kiepschuifpuien en hefschuifpuien. De grote glasoppervlakten en het elegante design van de schuifpuien van Alku sluiten uw tuin of balkon volledig aan bij de woonkamer en zo werkt de kunststof schuifpui zeer ruimtelijk.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Kunststof schuifpuien voor meer woon- en leefcomfort

Alku biedt u verschillende oplossingen voor grote raampartijen: hefschuifpuien, kiepschuifpuien en vouwwanden. Deze schuifpuien kunnen worden uitgevoerd met verschillende kleuren, roeden, onderdorpels en grepen. U vindt de kunststof schuifpui bijpassend aan de uitstraling van uw woning bij Noord Nederlandse Zonwering Industrie.

Schuifpuien met grote duurzaamheid en goede isolatie

Naast de kunststof schuifpuien zijn ook kunststof-aluminium (KAB) schuifpuien en aluminium schuifpuien verkrijgbaar. Kies voor een authentieke uitstraling van uw schuifpui of een strakke en moderne uitstraling, de mogelijkheden zijn veelzijdig. Naast het feit dat de schuifpuien van Alku duurzaam zijn, zorgen ze voor een zeer goede isolatie, afhankelijk van het gebruikte soort glas.