Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Bijpassend aan iedere stijl van uw woning of bedrijf bieden wij passende kunststof kozijnen van het merk Finstral. Wij beschikken over diverse uitvoeringen in kunststof kozijnen, in meer dan 150 kleuren. Kunststof kozijnen van uitstekende kwaliteit en welke bijdragen aan een goede warmte- en geluidsisolatie.

nnzi-producten-kunststof-6

Kozijnen in alle soorten en maten

Welke kozijnen u ook zoekt, Finstral heeft ze. Finstral heeft naast het assortiment van kunststof kozijnen ook mogelijkheden voor aluminium kozijnen, combinatiekozijnen en kozijnen ten behoeve van passieve woningen. Vele profielen, structuren, kleuren en oppervlakken maken talloze combinaties mogelijk. Onze kozijnen zijn dan ook maatwerk, afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Kwaliteit kunststof kozijnen van Finstral

Voor iedere situatie bieden we een pasklare oplossing voor kunststof kozijnen. De ingewalste houtnerf op de kunststof kozijnen maken het oppervlak harder. Hierdoor zijn de kunststof kozijnen minder gevoelig voor vuil en zeer krasbestendig. Ook dezelfde kleur van de ondergrond leidt tot verminderde zichtbaarheid van beschadigingen.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden


Maandag
Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten 

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.