Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Bijpassend aan iedere stijl van uw woning of bedrijf bieden wij passende kunststof kozijnen van het merk Alku. Wij beschikken over diverse uitvoeringen in kunststof kozijnen, in meer dan 150 kleuren. Kunststof kozijnen van uitstekende kwaliteit en welke bijdragen aan een goede warmte- en geluidsisolatie.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Kozijnen in alle soorten en maten

Welke kozijnen u ook zoekt, Alku heeft ze. Alku heeft naast het assortiment van kunststof kozijnen ook mogelijkheden voor aluminium kozijnen, combinatiekozijnen en kozijnen ten behoeve van passieve woningen. Vele profielen, structuren, kleuren en oppervlakken maken talloze combinaties mogelijk. Onze kozijnen zijn dan ook maatwerk, afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Kwaliteit kunststof kozijnen van Alku

Voor iedere situatie bieden we een pasklare oplossing voor kunststof kozijnen. De ingewalste houtnerf op de kunststof kozijnen maken het oppervlak harder. Hierdoor zijn de kunststof kozijnen minder gevoelig voor vuil en zeer krasbestendig. Ook dezelfde kleur van de ondergrond leidt tot verminderde zichtbaarheid van beschadigingen.