Inzethorren

Inzethorren

Een inzethor biedt de oplossing voor de tegenwoordig veel toegepaste draaikiepramen. Een inzethor wordt eenvoudig in het kozijn geplaatst. Hierbij zijn geen schroeven nodig, de inzethor wordt namelijk als het ware in het kozijn vastgeklikt. Inzethorren zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren en worden indien gewenst eenvoudig op maat geleverd. Zo kan de inzethor snel worden geplaatst en met hetzelfde gemak weer worden verwijderd.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Inzethorren

Diverse mogelijkheden voor inzethorren

Leverbaar in diverse kleuren zijn er verschillende mogelijkheden voor inzethorren beschikbaar. Passend aan de situatie heeft u een keuze in diverse profieldieptes waardoor inzethorren toepasbaar zijn bij alle soorten ramen en voor een nette uitstraling zorgen. Daarnaast is het ook mogelijk om de inzethor in afwijkende vorm te realiseren, bijvoorbeeld met schuine hoeken. Zo leveren we maatwerk bij inzethorren.

Kwaliteit inzethorren bij NNZI

De inzethorren bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie zijn allen van hoogwaardige kwaliteit. Voor meer advies over de toepassing van inzethorren helpen we u graag verder in onze winkel.