Inzethorren

Inzethorren

Een inzethor biedt de oplossing voor de tegenwoordig veel toegepaste draaikiepramen. Een inzethor wordt eenvoudig in het kozijn geplaatst. Hierbij zijn geen schroeven nodig, de inzethor wordt namelijk als het ware in het kozijn vastgeklikt. Inzethorren zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren en worden indien gewenst eenvoudig op maat geleverd. Zo kan de inzethor snel worden geplaatst en met hetzelfde gemak weer worden verwijderd.

Unilux Horren
uniluxinklemhorhr2010

Diverse mogelijkheden voor inzethorren

Leverbaar in diverse kleuren zijn er verschillende mogelijkheden voor inzethorren beschikbaar. Passend aan de situatie heeft u een keuze in diverse profieldieptes waardoor inzethorren toepasbaar zijn bij alle soorten ramen en voor een nette uitstraling zorgen. Daarnaast is het ook mogelijk om de inzethor in afwijkende vorm te realiseren, bijvoorbeeld met schuine hoeken. Zo leveren we maatwerk bij inzethorren.

Kwaliteit inzethorren bij NNZI

De inzethorren bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie zijn allen van hoogwaardige kwaliteit. Voor meer advies over de toepassing van inzethorren helpen we u graag verder in onze winkel.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden


Maandag
Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten 

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.