Terrasoverkapping

Terrasoverkapping

Net geen hoog zomer of net iets te fris? Met een terrasoverkapping kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin in de voorzomer of in het najaar. ’s Avonds kunt u met een terrasoverkapping net iets langer buiten blijven en ook in de lente of nazomer met extra comfort genieten van uw buitenplek. Voor meer plezier van uw tuin, biedt deze terrasoverkapping u de nodige bescherming en verbindt het uw woning met het buitenleven in uw tuin.

Terrasoverkappingen van kwaliteit merken

De solide constructie van onze terrasoverkappingen, uit uiterst duurzame materialen, verzekeren u een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke comfort waar u jarenlang plezier van zult hebben. Er zijn kwaliteit overkappingen beschikbaar van onder andere de merken Lagune, Piazza en Madeira. De jarenlange kennis en ervaring van onze professionals, dragen bij tot een passende terrasoverkapping in iedere situatie.

Een terrasoverkapping naar uw wensen met maatwerk

Terrasoverkappingen zijn er in diverse uitvoeringen. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze in een vrijstaande terrasoverkapping of een terrasoverkapping met gevelmontage. De terrasoverkapping kan volledig worden uitgevoerd naar uw wensen. Bepaalde uitvoeringen van terrasoverkappingen kunnen tevens worden voorzien van serre zonwering en wanneer u dit wenst, ook met elektrische bediening. Zo kan er een terrasoverkapping worden gerealiseerd met optimaal comfort. Naar wat voor terrasoverkapping u ook zoekt, u vindt de overkapping die u zoekt bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden


Maandag
Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten 

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.