Serre zonwering

Serre zonwering

Serre zonwering dient als extra bescherming tegen zonlicht op uw serre of terras. Geniet op zonnige dagen nog meer van uw serre met passende serre zonwering. Het draagt bij aan de comfort van uw serre omdat een aangename temperatuur wordt behouden en zorgt voor de demping van fel zonlicht. Voor diverse overkappingen is er bijpassende serre zonwering beschikbaar. De verschillende producten voor serre zonwering zijn van hoogwaardige kwaliteit en in stijlvolle uitvoeringen verkrijgbaar.

IMG_0430

Maatwerk voor serre zonwering van uw wensen

U kunt bij ons terecht voor serre zonwering bijpassend aan uw wensen, waarmee u optimaal van uw serre of veranda kunt genieten. Onze specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen, waardoor we in iedere situatie de juiste serre zonwering kunnen realiseren. Deze zonwering is ook leverbaar met waterdicht doek, waardoor het kan dienen als terrasoverkapping bij een serre waar het dak opgerold kan worden.

Service en kwaliteit bij serre zonwering

Als specialist op gebied van zonweringen, kunnen we zowel particulieren als bedrijven van dienst zijn bij passende zonwering van woningen en projecten. Ook kan de installatie van serre zonwering door ons worden verzorgd. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis en ervaring om u van begin tot eind van dienst te zijn bij de aanschaf van serre zonwering.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden


Maandag
Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten