Markiezen

Markiezen Friesland

De meest fraaie zonwering is de markies, ongevoelig voor zijdelingse zoninval en door de verschillende modellen en kleuren geheel in eigen stijl uit te voeren. Behalve dat een markies een sieraad aan uw woning is bij een klassieke gevel, kan ook op een moderne gevel de markies voor een verrassend effect zorgen.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Markiezen

Markiezen voor een authentieke uitstraling

Markiezen als zonwering, is zonwering met een authentieke uitstraling. De rondingen van de markies geven woningen en gebouwen een sfeervolle uitstraling. Werden vroeger markiezen uitsluitend van hout gemaakt, tegenwoordig wordt er ook aluminium gebruikt bij de realisatie van markiezen. Aluminium markiezen zijn nauwelijks van houten markiezen te onderscheiden en zijn bovendien onderhoudsvriendelijker. Het doek voor de markies is verkrijgbaar in vele kleuren en patronen voor de markies van uw wensen.

Vele uitvoeringen in markiezen beschikbaar

Markiezen zijn in verschillende breedtes en hoogtes beschikbaar. Daarbij heeft u de keuze om de zonwering met de hand te bedienen door middel van een optrekkoord, maar ook door middel van elektrische bediening. Ook is het plaatsen van een wind- en zonmeter mogelijk, welke ervoor zorgt dat de markies, afhankelijk van de weersomstandigheden, automatisch wordt ingetrokken of uitgaat.