Openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeuren

De openslaande garagedeur Duoport van Novoferm, is een geïsoleerde dubbele deur voor de garage. Dit zorgt voor een uitstekende isolatie en hiermee is uw garage volledig tochtdicht. Met een openslaande garagedeur is er sprake van een brede doorgang, en hoeft u niet uw gehele deur te openen om snel iets uit de garage te halen.

nnzi-producten-garagedeur-Openslaand-4

Openslaande garagedeur beschikbaar naar uw wensen

De openslaande deuren van Novoferm zijn verkrijgbaar in diverse profielen, designs en vele kleuren. Zo kunt u bijpassende openslaande garagedeuren vinden voor een juiste uitstraling van uw woning. Ook kunnen de openslaande garagedeuren worden voorzien van extra veiligheidsmaatregelen om de deuren volledig inbraakwerend te maken. Hiermee vergroot u de veiligheid van uw woning.

Openslaande garagedeuren van hoogwaardige kwaliteit

De Duoport wordt gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt op uitstekende wijze afgewerkt. Zo kunt u eindeloos genieten van de Duoport. Voor kwaliteit openslaande garagedeuren van het merk Novoferm, gaat u naar de Noord Nederlandse Zonwering Industrie.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden


Maandag
Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten 

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.