Raamhorren

Raamhorren

Raamrolhorren worden in het kozijn gemonteerd en kunnen eenvoudig in- of uitgerold worden. Wanneer u de hor niet gebruikt, is deze netjes weggewerkt wat zorgt voor een nette uitstraling van uw woning of pand. De raamhor is bovendien zeer gebruiksvriendelijk, wat de hor de ideale oplossing maakt om insecten te weren.

Unilux Horren
nnzi-producten-horren-2

Maatwerk bij raamhorren

Raamhorren zijn verkrijgbaar in diverse mogelijkheden en uitvoeringen. Bij afwijkende afmetingen van uw raam, kan de de raamhor op maat worden gemaakt en bovendien in gewenste kleur worden geleverd. Of het nu gaat om een normaal openslaande raam, een uitzetraam, een klapraam of dakraam, wij kunnen een passend horsysteem voor u realiseren.

Raamhorren van topkwaliteit

De raamhorren bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie zijn allen van topkwaliteit en zijn eenvoudig te monteren. Bovendien zijn de raamhorren netjes afgewerkt. Voor het ventileren van uw woning zonder last te krijgen van insecten in uw huis, kiest u voor de raamhorren van de Noord Nederlandse Zonwering Industrie.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden


Maandag
Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten 

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.