Kunststof

Kunststof

Naast zonwering, terrasoverkappingen en garagedeuren, kunt u bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie terecht voor diverse producten van kunststof. Wij zijn dealer van Finstral kozijnen en deuren en kunnen u van dienst zijn met:

De voordelen van het materiaal kunststof

Het materiaal kunststof voor kozijnen en deuren biedt verschillende voordelen ten opzichte van het materiaal hout. Kunststof is erg gemakkelijk in onderhoud en is minder gevoelig voor vuil. Beschadigingen en krassen zijn op kunststof minder goed zichtbaar doordat de kunststof door en door gekleurd is, waardoor de ondergrond van de kunststof dezelfde kleur heeft als de bovenlaag.

Kwaliteit kunststof van Finstral

De kunststof producten worden voorzien van ingewalste houtnerf waarmee de kunststof bijna niet van hout te onderscheiden is. Voor kwaliteit kunststof kozijnen, deuren, dakkappellen, schuifpuien en luiken gaat u naar de Noord Nederlandse Zonwering Industrie.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden


Maandag
Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten 

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.