Garagedeuren

Garagedeuren

Novoferm garagedeuren vormen een belangrijk onderdeel van het assortiment van de Noord Nederlandse Zonwering Industrie. Wij hebben voor de producent Novoferm gekozen omdat het degelijke, stijlvolle producten levert, ontworpen door mensen die weten wat er in de bouwwereld speelt. Mensen met praktisch inzicht, die hun ervaring kunnen vertalen naar producten die duurzaam, innovatief, functioneel en smaakvol zijn. Niet alleen het uiterlijk van de Novoferm deuren mag gezien worden; wat onze monteurs betreft is ook de techniek en de vernuftigheid die daaruit blijkt iets om van te genieten.

Optimale service bij Novoferm garagedeuren

De Noord Nederlandse Zonwering Industrie is exclusief Novoferm-dealer. Dat betekent dat we een top-assortiment garagedeuren in onze portefeuille hebben. De ervaring die wij en Novoferm samen in de bouwwereld hebben opgebouwd, zorgt bovendien voor een vlekkeloze levering en installatie.

Ook voor uw carport kunt u terecht bij de NNZI

Naast kwaliteit garagedeuren van Novoferm, kunt u tevens bij ons terecht voor een carport voor de auto. Novoferm carports hebben een uniek design en zijn bovendien erg onderhoudsvriendelijk. De carports zijn tevens geschikt als terrasoverkapping. Voor Novoferm garagedeuren of een carport gaat u naar de Noord Nederlandse Zonwering Industrie.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden


Maandag
Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten 

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.