Rolluiken

Rolluiken Friesland

Voor rolluiken in Friesland kunt u terecht bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie. Rolluiken bieden de oplossing bij zonwering, maar is tevens de oplossing tegen inbraak, geluidsoverlast, lichtinval, inkijk en zowel warm, als koud en guur weer. Zo bieden rolluiken zowel in de zomer als in de winter verschillende voordelen.

nnzi-producten-rolluiken-2

Rolluiken als zonwering en ter vergroting van de veiligheid

Rolluiken sluiten ramen volledig af. Hierdoor wordt de veiligheid van uw huis vergroot, doordat zicht naar binnen wordt voorkomen. De volledige afsluiting van de rolluiken, zorgen bovendien voor isolatie van kou en geluid. De rolluiken zijn van hoge kwaliteit en worden tegen een scherpe prijs aangeboden. Voor iedere situatie kunnen we de nieuwste en de beste oplossing bij rolluiken als zonwering realiseren.

Rolluiken in verscheidene uitvoeringen en kleuren

Wij kunnen van dienst zijn bij rolluiken van uw woning, maar ook bij andere projecten. Wij leveren rolluiken in Friesland in een verscheidenheid in kleuren en uitvoeringen. Op deze manier kunt u bij ons terecht voor rolluiken welke passen bij de uitstraling van de woning of het project. Bovendien kan de levering en plaatsing van rolluiken door onze specialisten met maatwerk worden uitgevoerd.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden


Maandag
Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten 

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.