Zonwering

Zonwering

Het woord “zonwering” zegt tegenwoordig maar weinig; in de loop der jaren zijn er tientallen oplossingen bedacht om ongewenst zonlicht in ruimten of op terrassen te temperen en om het comfort van de binnen- of buitenplek te vergroten. Zonwering is beschikbaar in vele soorten en uitvoeringen. Wij hebben voor elke situatie een pasklare oplossing, en de ideeën voor nieuwe zonwering blijven komen.

Zonwering

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

markies2

Passende binnenzonwering en buitenzonwering voor iedere situatie

De Noord Nederlandse Zonwering Industrie is uw specialist voor zonwering. Wij leveren binnen- en buitenzonwering bij zowel particulieren, bedrijven en projecten. Naast zonwering met handbediening, is binnen- en buitenzonwering zowel elektrisch door middel van Somfy buismotoren, als (innovatief) mechanisch bedienbaar. We volgen voor u de nieuwste trends en ontwikkelingen op de voet, zodat we steeds weer met stijlvolle maatwerk oplossingen voor de dag kunnen komen. Kom gerust langs in onze winkel om de mogelijkheden te bekijken en laat u adviseren door onze professionals.

Kwaliteit binnen- en buitenzonwering tegen een scherpe prijs

Passend voor de juiste functionaliteit van de zonwering en bijpassend aan de uitstraling van de woning of het gebouw, kunt u bij ons terecht voor de juiste zonwering tegen een scherpe prijs. Ook voor alles op het gebied van raamrolhorren en deurhorren kunt u bij ons terecht. Ook hier geldt dat er niet een praktijk situatie is waar wij geen oplossing voor hebben. Voor kwaliteit zonwering en de juiste service, zijn we u graag van dienst.