Kanteldeuren

Kanteldeuren

Een kanteldeur is de klassieke garagedeur die bij het openen in zijn geheel onder het plafond van de garage wegdraait. De kanteldeuren van Novoferm zijn van dusdanige kwaliteit waardoor ze dag in, dag uit kan functioneren zonder haperen. Er zijn twee typen kanteldeuren verkrijgbaar. Type Komfort voor garages tot 3 meter breed en type Magnum voor garages tot 5 meter breed.

nnzi-producten-garagedeur-kantel-8

Robuuste stalen kanteldeuren

Kanteldeuren zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en materialen. De stalen kanteldeuren zijn robuust, stabiel en van vuurverzinkt staal om juiste kwaliteit te garanderen. De stalen kanteldeur is ook volledig geïsoleerd verkrijgbaar, wat extra bescherming biedt tegen tocht en vocht.

Massief houten kanteldeuren

Naast de stalen kanteldeuren van Novoferm zijn er ook houten kanteldeuren beschikbaar. De massief houten kantel garagedeuren worden gemaakt van kwaliteit hout en zijn optimaal afgewerkt voor goed behoud van de kanteldeuren. Voor uitgebreide service en informatie omtrent kwaliteit kanteldeuren van Novoferm, helpen we u graag verder.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden


Maandag
Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten 

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.