Doeken

Doeken

Zonwering is beschikbaar in diverse soorten en maten. De Noord Nederlandse Zonwering Industrie biedt een pasklare oplossing voor zonwering in iedere situatie. In de meeste gevallen van zonwering wordt er gebruik gemaakt van zonweringdoeken.

Zonweringdoeken voor bescherming, besparing en decoratie

Een juist zonweringdoek houdt tenminste 90% van de UV-straling en 72% van de zichtbare zonnestraling tegen. De Noord Nederlandse Zonwering Industrie beschikt over zonweringdoeken van Tibelly. De zonweringdoeken zijn allen van hoge kwaliteit en bieden bescherming, besparing en zorgen voor de juiste decoratie. Tibelly doeken zijn bovendien water- en vuilafstotend en onderhoud is eenvoudig voor een lange levensduur van het zonweringdoek.

De zonweringdoek naar uw wensen en stijl

Zonweringdoeken zijn in vele varianten beschikbaar. Bijpassend aan uw smaak en stijl van de woning of het gebouw, heeft u de keuze in vele kleuren en patronen voor uw zonnewering. Of het nu gaat om een doek voor een uitvalscherm, markiezen, knikarmschermen of screens, voor iedere zonweringdoek heeft u een ruime keuze in kleuren en kleurcombinaties. Wanneer u dit wenst, kunnen onze specialisten u voorzien van passend advies voor de juiste keuze voor uw zonwering en zonweringdoek.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden


Maandag
Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten 

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.