Doeken

Doeken

Zonwering is beschikbaar in diverse soorten en maten. De Noord Nederlandse Zonwering Industrie biedt een pasklare oplossing voor zonwering in iedere situatie. In de meeste gevallen van zonwering wordt er gebruik gemaakt van zonweringdoeken.

Uitvalscherm

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Huis met zonwering doek

Zonweringdoeken voor bescherming, besparing en decoratie

Een juist zonweringdoek houdt tenminste 90% van de UV-straling en 72% van de zichtbare zonnestraling tegen. De Noord Nederlandse Zonwering Industrie beschikt over zonweringdoeken van Tibelly. De zonweringdoeken zijn allen van hoge kwaliteit en bieden bescherming, besparing en zorgen voor de juiste decoratie. Tibelly doeken zijn bovendien water- en vuilafstotend en onderhoud is eenvoudig voor een lange levensduur van het zonweringdoek.

De zonweringdoek naar uw wensen en stijl

Zonweringdoeken zijn in vele varianten beschikbaar. Bijpassend aan uw smaak en stijl van de woning of het gebouw, heeft u de keuze in vele kleuren en patronen voor uw zonnewering. Of het nu gaat om een doek voor een uitvalscherm, markiezen, knikarmschermen of screens, voor iedere zonweringdoek heeft u een ruime keuze in kleuren en kleurcombinaties. Wanneer u dit wenst, kunnen onze specialisten u voorzien van passend advies voor de juiste keuze voor uw zonwering en zonweringdoek.