Buitenzonwering

Buitenzonwering

Voor realisatie van passende buitenzonwering voor particulieren, bedrijven en projecten, gaat u naar de Noord Nederlandse Zonwering Industrie. Buitenzonwering is beschikbaar in diverse soorten en uitvoeringen. Onze specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van buitenzonwering en kunnen in iedere situatie de pasklare oplossing voor zonwering realiseren.

Ruime keuze en maatwerk in buitenzonwering

De ruime keuze in buitenzonwering, biedt de mogelijkheid de zonwering van uw wensen te vinden. De buitenzonwering kan op maat worden gemaakt en kan door onze vakmensen op deskundige wijze worden geïnstalleerd. Voor extra gemak zijn verschillende buitenzonweringen elektrisch bedienbaar door middel van Somfy motoren. De volgende buitenzonwering is bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie beschikbaar:

Kwaliteit buitenzonwering bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie

De producten voor buitenzonwering worden ontworpen door producenten die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de bouwwereld, waardoor er innovatieve zonwering wordt gerealiseerd van hoogwaardige kwaliteit. Wij volgen de nieuwste trends op de voet, om onze klanten te voorzien van nieuwe en stijlvolle oplossingen. De diverse uitvoeringen in buitenzonwering worden tegen een scherpe prijs aangeboden.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag

Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten (of op afspraak)