Buitenzonwering

Buitenzonwering

Voor realisatie van passende buitenzonwering voor particulieren, bedrijven en projecten, gaat u naar de Noord Nederlandse Zonwering Industrie. Buitenzonwering is beschikbaar in diverse soorten en uitvoeringen. Onze specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van buitenzonwering en kunnen in iedere situatie de pasklare oplossing voor zonwering realiseren.

Ruime keuze en maatwerk in buitenzonwering

De ruime keuze in buitenzonwering, biedt de mogelijkheid de zonwering van uw wensen te vinden. De buitenzonwering kan op maat worden gemaakt en kan door onze vakmensen op deskundige wijze worden geïnstalleerd. Voor extra gemak zijn verschillende buitenzonweringen elektrisch bedienbaar door middel van Somfy motoren. De volgende buitenzonwering is bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie beschikbaar:

Kwaliteit buitenzonwering bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie

De producten voor buitenzonwering worden ontworpen door producenten die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de bouwwereld, waardoor er innovatieve zonwering wordt gerealiseerd van hoogwaardige kwaliteit. Wij volgen de nieuwste trends op de voet, om onze klanten te voorzien van nieuwe en stijlvolle oplossingen. De diverse uitvoeringen in buitenzonwering worden tegen een scherpe prijs aangeboden.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden


Maandag
Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten 

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.