Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor laat de deur zich gemakkelijk openen, zonder dat er extra zwenkruimte vóór de garage nodig is. Sectionaaldeuren zijn er in diverse uitvoeringen. Bijpassend aan uw smaak en uw woning, kunt u kiezen tussen stalen sectionaaldeuren, houten sectionaal deuren en zijwaartse sectionaaldeuren.

Garagedeur

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Garagedeur

Stalen sectionaaldeuren

De stalen sectionaaldeuren van Novoferm zijn allen dubbelwandig geïsoleerd voor optimale bescherming bij weer en wind. Door de optimale afwerking kan roest op de stalen sectionaaldeuren niet ontstaan.

Houten sectionaaldeuren

De massief houten sectionaaldeuren worden gemaakt van kwaliteit houtsoorten van Noord-Europees vuren of Afrikaans Okoumé. Alle houtsoorten komen uit gecontroleerde aangeplante bossen. Iedere houten deur is uniek en deze garagedeuren zijn op goede wijze te onderhouden.

Zijwaartse sectionaaldeuren

Bij zijwaartse sectionaaldeuren hoeft de garagedeur niet altijd in zijn geheel geopend te worden, wat ideaal is wanneer er iets snel uit de garage gepakt moet worden. Zijwaartse sectionaaldeuren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen als vlak, cassette en verticaal smal.