Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor laat de deur zich gemakkelijk openen, zonder dat er extra zwenkruimte vóór de garage nodig is. Sectionaaldeuren zijn er in diverse uitvoeringen. Bijpassend aan uw smaak en uw woning, kunt u kiezen tussen stalen sectionaaldeuren, houten sectionaal deuren en zijwaartse sectionaaldeuren.

nnzi-producten-garagedeur-sectionaal-2

Stalen sectionaaldeuren

De stalen sectionaaldeuren van Novoferm zijn allen dubbelwandig geïsoleerd voor optimale bescherming bij weer en wind. Door de optimale afwerking kan roest op de stalen sectionaaldeuren niet ontstaan.

Houten sectionaaldeuren

De massief houten sectionaaldeuren worden gemaakt van kwaliteit houtsoorten van Noord-Europees vuren of Afrikaans Okoumé. Alle houtsoorten komen uit gecontroleerde aangeplante bossen. Iedere houten deur is uniek en deze garagedeuren zijn op goede wijze te onderhouden.

Zijwaartse sectionaaldeuren

Bij zijwaartse sectionaaldeuren hoeft de garagedeur niet altijd in zijn geheel geopend te worden, wat ideaal is wanneer er iets snel uit de garage gepakt moet worden. Zijwaartse sectionaaldeuren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen als vlak, cassette en verticaal smal.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden


Maandag
Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten 

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.