Zonwering Heerenveen

Geen last van de zon met stijlvolle zonwering in Heerenveen

NNZI, Noord-Nederlandse Zonwering Industrie, biedt u verschillende vormen van zonwering in Heerenveen aan. Zo kunnen we u vrijwel altijd een type zonwering leveren, die aansluit op uw persoonlijk wensen. Geeft u de voorkeur aan zonwering welke direct tegen uw raam geplaatst wordt? Wilt u met de zonwering een overkapping creëren, zodat u altijd schaduw heeft in de zomer? Wij leggen de mogelijkheden op het gebied van zonwering in Heerenveen graag eens aan u voor. Wanneer u zonwering laat plaatsen moet dit niet alleen functioneel zijn. U wilt immers dat de zonwering ook goed aansluit bij de stijl van uw woning en het meubilair op uw terras!

Zonwering in Heerenveen biedt diverse voordelen

Het gebruik van zonwering in Heerenveen levert u verschillende voordelen op. Allereerst helpt de zonwering de zon buiten uw woning te houden. Zo blijft het zomers lekker koel in huis! In het bijzonder, wanneer u bijvoorbeeld voor screens kiest. Bij uitvalschermen of knikarm terrasschermen profiteert u van het feit dat u altijd schaduw in de tuin heeft. Nu het zomers steeds warmer wordt, is dit een belangrijk voordeel van zonwering in Heerenveen. NNZI biedt u zonwering in verschillende vormen aan. U heeft onder meer keuze uit: buitenzonwering, binnenzonwering, uitvalschermen, markiezen, screens, knikarm terrasschermen, rolluiken, serres en doeken.

Advies over nieuwe zonwering in Heerenveen

Overweegt u de aanschaf van een nieuwe zonwering in Heerenveen? NNZI legt de populairste opties van dit moment graag eens aan u voor. Ook kunnen we u persoonlijk adviseren over het type zonwering wat mogelijk het beste bij uw woning en uw wensen past. Wilt u voornamelijk schaduwplekken in de tuin creëren, of moet de zonwering ook uw privacy in huis vergroten? Wilt u ruimte met de zonwering kunnen verduisteren, of is het belangrijk om zoveel mogelijk licht binnen te laten? NNZI helpt u graag bij het maken van een keuze!

Wilt u meer weten over onze diensten en/of ons aanbod?
Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.