Binnenzonwering Friesland

Voordelen van binnenzonwering in Friesland kopen

Heeft u het gebruik van een binnenzonwering in Friesland al eens overwogen? Het gebruik van dit type zonwering kan u verschillende voordelen bieden. Denk bijvoorbeeld aan de invloed die het heeft op uw privacy in de avond! Door gebruik te maken van jaloezieën of rolgordijnen voorkomt u dat voorbijgangers ’s avonds bij u naar binnen kunnen kijken. Zeker bij woningen aan de straatkant is dit een fijne gedachte. Het voornaamste voordeel van binnenzonwering in Friesland is vanzelfsprekend de mogelijkheid om uw woning lekker koel te houden in de zomer.

Koele woning met binnenzonwering in Friesland

Met binnenzonwering in Friesland voorkomt u dat de zon bij uw woning naar binnen kan schijnen. Hoewel het effect van jaloezieën, rolgordijnen en bijvoorbeeld lamellen minder groot is dan bij buitenzonwering, helpt dit wel degelijk. Ook wanneer u in de herfst of winter last heeft van een felle zon, biedt de binnenzonwering de uitkomst voor u. NNZI biedt u binnenzonwering in verschillende soorten en modellen aan. Zo vindt u altijd een type zonwering, die aansluit bij de ruimte waarbinnen u deze wilt gebruiken. Binnenzonwering kan uw ruimtes nog gezelliger maken! Kijk bijvoorbeeld eens naar de luiken, die u aan de binnenzijde van uw woning voor ramen kunt monteren.

Advies bij aanschaf binnenzonwering in Friesland

Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen de verschillende soorten binnenzonwering in Friesland? NNZI voorziet u graag van persoonlijk advies! Wij hebben een ruime ervaring in de levering van verschillende soorten binnenzonwering. Zo kunnen we u een goed beeld geven van de voor- en nadelen van jaloezieën, lamellen en rolgordijnen. Naar wat voor type zonwering bent u op zoek?

Wilt u meer weten over onze diensten en/of ons aanbod?
Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.