Zonwering Wommels

Zonwering Wommels

Voor een zonwering van kwaliteit gaat u naar de Noord Nederlandse Zonwering Industrie in de buurt van Wommels. Het NNZI is zeer gespecialiseerd in zonweringen. Wij bieden zonweringen in vele verschillende varianten en hebben zowel particulieren als bedrijven hiervan voorzien. Ook voor een groot project kunt u ons inschakelen.

nnzi-producten-rolluiken-1

Een zonwering van topkwaliteit koopt u bij het NNZI in de buurt van Wommels

Als u een zonwering gaat aanschaffen is het aan te raden om te kiezen voor kwaliteit. Een zonwering is een investering, dus u wilt dat het product u optimaal beschermt tegen licht en warmte. De Noord Nederlandse Zonwering Industrie levert zowel binnen- als buitenzonweringen van topkwaliteit, maar toch altijd voor een scherpe prijs. Zo houden we zonbescherming betaalbaar voor iedereen in Wommels en omstreken.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten zonweringen. Uiteraard kunnen wij u hierover adviseren. Wij kijken op basis van uw wensen naar wat het beste bij u past qua functionaliteit, uiterlijk en prijsklasse. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit handmatig, elektrisch en mechanisch bedienbare uitvoeringen en uit diverse kleuren en dessins.

Een zonwering op maat voor uw woning of pand in de buurt van Wommels

De Noord Nederlandse Zonwering Industrie in de buurt van Wommels is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van zonwering. Wij bieden verschillende producten aan voor optimale zonwering:

Wilt u meer informatie of wilt u de mogelijkheden eens bekijken in onze showroom? Kom snel langs bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie in Arum, vlakbij Wommels.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.