Kies voor nieuwe zonwering in Wolvega

Wanneer het al snel erg warm wordt in huis, kan het gebruik van zonwering in Wolvega een goede optie zijn. Zonwering zorgt niet alleen voor het weren van de zon uit uw woning. Afhankelijk van het type zonwering wat u kiest, kan het ook schaduw rond uw woning creƫren. Noord Nederlandse Zonwering Industrie (NNZI) biedt u verschillende mogelijkheden op het gebied van zonwering in Wolvega. Het meest geschikte type zonwering is vaak afhankelijk van de stijl van uw woning. Kiest u bijvoorbeeld voor landelijke markiezen aan uw woning, of gaat u voor een uitvalscherm?

Zonwering in Wolvega in diverse soorten

Naast de markiezen en een uitvalscherm kan ook een terrasscherm met knikarm een goede optie zijn. Het voordeel hiervan is dat uw woning niet alleen minder warm wordt. Ook zorgt een terrasscherm voor schaduw op het terras. Zeker in een open tuin op het zuiden kan het in de zomer erg heet worden. Met een terrasscherm heeft u altijd een plek om buiten te kunnen zitten. Bij kantoorpanden of bijvoorbeeld grote appartementencomplexen wordt vaak gekozen voor screens. Vergelijkbaar met screens zijn rolluiken. Ze hebben wellicht een minder mooie uitstraling dan de markiezen, maar zijn wel zeer effectief!

Laten plaatsen van zonwering in Wolvega

Heeft u een goed beeld bij het type zonwering in Wolvega dat u aan uw woning wilt laten monteren? Neem in dat geval eens contact met ons op. Ook wanneer u eerst advies wenst over de verschillende mogelijkheden bij zonwering in Wolvega, zijn we u graag van dienst. We laten de verschillende opties aan u zien, op basis van een inventarisatie van uw persoonlijke wensen. Het helpt u tot een weloverwogen keuze te komen bij nieuwe zonwering in Wolvega.

Wilt u meer weten over onze diensten en/of ons aanbod?
Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag

Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten (of op afspraak)