Zonwering Sneek

Zonwering Sneek

Wilt u uw tuin, woning of pand in Sneek voorzien van zonwering? Neem eens een kijkje in de showroom van De Noord Nederlandse Zonwering Industrie. Onze medewerkers informeren u graag! Wij kunnen u helpen aan verschillende type zonweringen, of u nu een particulier bent of ons ons bezoekt namens een bedrijf of instelling.

Hoogwaardige zonwering voor particulieren en bedrijven in Sneek en omstreken

Een zonwering is tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, en wordt aangestuurd aan de hand van verschillende technieken. De Noord Nederlandse Zonwering Industrie biedt verschillende oplossingen om ongewenst zonlicht te temperen en om het comfort van de binnen- of buitenplek te vergroten. U kunt hierbij denken aan de volgende producten:

Wij hebben voor elke situatie een pasklare oplossing en leveren zonweringen op maat!

nnzi-producten-raamhorren-1

De Noord Nederlandse Zonwering Industrie in Sneek voor een zonwering op maat!

Bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie in de buurt van Sneek staat kwaliteit centraal. U koopt een zonwering om uw woning optimaal te beschermen tegen licht en warmte, dus dat mag u ook verwachten. Wij bieden die optimale bescherming altijd tegen een scherpe prijs.

Zoals gezegd zijn zonweringen verkrijgbaar in verschillende soorten en uitvoeringen. Wij nemen de mogelijkheden graag met u door. Wij kijken naar uw wensen, uw budget en naar wat past bij uw woning of pand. Onze zonweringen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins, en met verschillende bedieningsvormen zoals handmatig, elektrisch en mechanisch.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en onze prijzen kunt u vrijblijvend contact opnemen. Onze medewerkers in Sneek helpen u graag!

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.