Zonwering Makkum

Zonwering Makkum

Voor een hoogwaardige zonwering die u optimaal te beschermt tegen zonlicht en warmte gaat u naar De Noord Nederlandse Zonwering Industrie in de buurt van Makkum. Binnen ons brede assortiment vindt u altijd een binnen- of buitenzonwering die past bij uw wensen en bij uw budget.

zonwering-14

Een zonwering van topkwaliteit in Makkum

De Noord Nederlandse Zonwering Industrie biedt een breed assortiment aan verschillende soorten zonweringen die zorgen voor comfort in uw woning, pand, in uw tuin of op uw terras. Welk type u ook kiest, wij verkopen alleen zonweringen van kwaliteit die de warmte en het licht van de zon optimaal tegenhouden. Zo verkopen wij:

Wij hebben voor elke situatie een oplossing en kunnen onze producten leveren op maat.

De Noord Nederlandse Zonwering Industrie in Makkum voor trendy en funcionele zonwering

Bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie in de buurt van Makkum kunt u altijd rekenen op kwaliteit. Als u een zonwering aanschaft wilt u er jaren van kunt genieten. Wij verkopen dan ook alleen hoogwaardige en duurzame zonweringen tegen een eerlijke en scherpe prijs.

Binnen ons assortiment vindt u veel mogelijkheden. Onze zonweringen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins, en met verschillende bedieningsvormen zoals handmatig, elektrisch en mechanisch. Wij helpen u graag en geven een passend advies gebaseerd op uw wensen en uw budget. Wilt u meer weten? U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons zonwering bedrijf in Arum, in de buurt van Makkum.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.