Zonwering kopen Friesland

Mogelijkheden bij zonwering kopen in Friesland

Zonwering kopen in Friesland helpt u nog meer te genieten van de ruimte in huis of op uw terras. Zeker bij tuinen op het zuiden kan het op zomerse dagen erg warm worden! Door een zonwering aan uw buitenmuur te laten monteren, heeft u altijd een plekje met schaduw. Daarbij kan de zonwering uw woning een sfeervolle uitstraling geven. Denk bijvoorbeeld aan de luiken, die u voor uw ramen zou kunnen laten plaatsen. Hoewel u hier buiten geen schaduw van heeft, voorkomt het dat uw woning erg heet wordt.

Verschillende soorten zonwering kopen in Friesland

Wanneer u besluit om zonwering te kopen in Friesland, heeft u de keuze uit verschillende soorten en modellen. Kiest u voor een traditionele, ietwat klassieke zonwering? Geeft u de voorkeur aan een moderne variant, welke volledig automatisch werkt? Enzovoorts. NNZI voorziet u graag van advies bij een zonwering kopen in Friesland. Door de verschillende opties voor u op een rijtje te zetten, wordt het makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen. Bovenal is het belangrijk, dat de stijl van de zonwering aansluit bij de uitstraling van uw woning. Een groot contrast zou uw woning een rommelige uitstraling kunnen geven!

Advies bij zonwering kopen in Friesland

Vindt u het lastig om een keuze te maken bij een zonwering kopen in Friesland? Laat u adviseren door onze ervaren specialisten. Kies tussen een uitvalscherm, markiezen, screens en bijvoorbeeld knikarm terrasschermen. Ieder van deze soorten zonweringen worden in verschillende uitvoeringen aangeboden. Zo vindt u altijd een model zonwering, die aansluit bij uw persoonlijke smaak! Aan welke eisen moet de zonwering voor u voldoen?

Wilt u meer weten over onze diensten en/of ons aanbod?
Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.