Zonwering Joure

Specialist op het gebied van zonwering in Joure

Noord-Nederlandse Zonwering Industrie (NNZI) is uw specialist op het gebied van zonwering in Joure. De keuze voor zonwering maakt dat het ook zomers aangenaam is binnen uw woning. Zonder zonwering kan het al snel erg heet worden! Niet alleen vervelend wanneer u vanuit huis werkt of studeert, maar ook tijdens uw vakantie. U heeft geen plek om op temperatuur te komen, wanneer het buiten erg warm is. Zonwering in Joure kopen via NNZI betekent dat u een zeer ruime keuze heeft. Naar wat voor type zonwering gaat uw voorkeur uit? Naast zonwering kan ook een terrasoverkapping het overwegen waard zijn.

Zonwering in Joure in diverse soorten

NNZI biedt u zonwering in Joure aan in verschillende soorten. Denk bijvoorbeeld aan de klassieke markiezen, of een moderner uitvalscherm. Ook screens die aan de binnenzijde van de ruit gemonteerd worden behoren tot de oplossingen die wij u bieden. Het is sterk afhankelijk van uw situatie, welk type zonwering in Joure het meest geschikt is voor u. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een woning en bedrijfspand. Ook het verschil tussen de deuren beneden en de ruiten op de eerste of tweede etage speelt hierin mee. Heeft u een serre? In dat geval bieden we u graag speciale serre zonwering.

Advies bij aankoop zonwering in Joure

Vindt u het lastig om een keuze te maken bij de aankoop van zonwering in Joure? Neem eens contact met ons op. Onze professionals adviseren u graag geheel persoonlijk. Samen met u zoeken we naar het type zonwering, dat het beste aansluit op de wensen en behoeftes die u heeft. We laten u graag voorbeelden zien van de verschillende soorten zonwering in ons assortiment.

Wilt u meer weten over onze diensten en/of ons aanbod?
Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag

Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten (of op afspraak)