Zonwering in Friesland

Nieuwe zonwering in Friesland laten plaatsen

Voorkom dat u tijdens de zomermaanden hinder ondervindt van de felle zon, door voor een stijlvolle zonwering in Friesland te kiezen. Bij de aanschaf van een nieuwe zonwering heeft u de keuze uit tal van verschillende soorten, modellen en stijlen. Noord Nederlandse Zonwering Industrie (NNZI) helpt u graag bij het maken van een keuze. Samen inventariseren we uw wensen en de huidige stijl van uw woning, om op basis daarvan tot een passend model zonwering te komen. Bovenal biedt zonwering u de schaduw of de koelte die u wenst op warme zomerdagen.

nnzi-producten-binnenzonwering-1

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

zonwering-06

Mogelijkheden bij zonwering in Friesland

Zonwering in Friesland is leverbaar in verschillende soorten. Kies hierbij allereerst tussen een buiten- en binnenzonwering. Wanneer u de zonwering aan de buitenzijde van uw woning monteert, is een uitvalscherm een goede optie. Dit scherm biedt u schaduw in de zomermaanden. Wilt u uw woning koel houden? In dat geval heeft een uitvalscherm weinig effect. Slimmer is het in zo’n geval om voor bijvoorbeeld screens te kiezen. De screens houden de zon buiten uw woning, wat voorkomt dat de temperatuur hier al snel oploopt. Ook rolluiken en bijvoorbeeld markiezen kunnen voor dit doel een oplossing zijn.

Advies bij aankoop van zonwering in Friesland

De adviseurs van NNZI staan voor u klaar, om advies te geven over de verschillende soorten zonwering. Samen zoeken we naar zonwering die aansluit op uw wensen en daarbij past bij de stijl van uw woning. Heeft u een keuze kunnen maken? In dat geval komen we de zonwering in Friesland graag bij u monteren. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar en geniet u al op korte termijn van een koel huis en schaduw op het terras!