Zonwering Harlingen

Zonwering Harlingen

De Noord Nederlandse Zonwering Industrie is een fenomeen en specialist in zonwering. Hieruit vloeit zonwering Harlingen voort. Voor Harlingen en omgeving hebben wij een ruime keuze aan zonwering voor binnen en buiten. Of u een bedrijf heeft of particulier bent, bij ons bent u aan het goede adres. Om het comfort voor de binnen- en buitenruimte tegen zonlicht te beschermen en plezierig te maken, hebben wij bij zonwering Harlingen een ruime keuze in verschillende soorten en uitvoeringen zonweringsproducten. Wij hebben voor elke ruimte een passende oplossing tegen (fel)zonlicht. Dit geldt zeker ook voor een goede kwaliteit- en prijsverhouding, waar u jaren plezier aan zult beleven.

Soorten en bedieningsvormen van zonwering Harlingen

De bekendste zonwering met handbediening is wat iedereen wel kent. Bij zonwering Harlingen hebben wij tevens een ruime keuze aan zonwering voor binnen en buiten in zowel elektrische buismotoren als mechanisch bediening. De mechanische bediening is innovatief en gebeurt door middel van Somfy. U kunt bij ons terecht voor zonwering die bij de functionaliteit en uitstraling van uw woning of gebouw past. Tevens kunt u ook terecht voor alles op het gebied van deurhorren en raamrolhorren. Wij hebben voor iedere situatie een juiste oplossing.

Contact opnemen met ons

Voor de verschillende mogelijkheden, goede service, advies en kwaliteit zonwering komt u gerust bij ons langs. Dit kunt u doen in onze winkel aan de Ald Rij 1, te Arum (Friesland). Voor een offerte of meer informatie kunt u ons ook bellen, faxen of mailen naar: telefoonnummer: (0517) 53 15 57 of fax: (0517) 53 26 08 en email: info@nnzi.nl.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.