Zonwering Friesland

Zonwering Friesland

Voor kwaliteit zonwering Friesland, gaat u naar de Noord Nederlandse Zonwering Industrie. Goede zonweringen kunnen van groot belang zijn om het doordringen van zonlicht te temperen. Zo wordt een aangename temperatuur behouden en ongewenst licht tegengehouden. Voor binnen- en buitenzonwering bieden we voor iedere situatie een pasklare oplossing. Wij kunnen van dienst zijn bij zonwering Friesland voor particulieren en projecten.

2005-03-29-13.00.45-kopie

De beste oplossing voor zonwering Friesland voor particulieren en bedrijven

Wij bieden nieuwe en de beste oplossingen voor zonwering Friesland tegen een scherpe prijs. Afhankelijk van uw wensen zijn er diverse mogelijkheden beschikbaar. Hierbij draait het om passende zonweringen met de juiste functionaliteit en welke passen bij de uitstraling van de woning of het project. Hierbij heeft u keuze in handmatig, elektrisch en innovatief mechanisch bedienbare uitvoeringen in diverse kleuren en dessins. Onze professionals zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen, waardoor we een oplossing met maatwerk aanbieden op gebied van zonwering in Friesland. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Kwaliteit producten met service

Wij bieden degelijke stijlvolle producten, ontworpen door vakmensen in de bouwwereld. Daarbij zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends, waardoor wij in iedere situatie de beste oplossing voor u kunnen realiseren. Of u nu komt voor binnenzonwering, buitenzonwering of een ander product uit ons assortiment, wij bieden particulieren, bedrijven en projecten het juiste product tegen een scherpe prijs.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.