Zonwering Bolsward

Zonwering Bolsward

De Noord Nederlandse Zonwering Industrie in de buurt van Bolsward is dé specialist in zonweringen. Wij bieden een breed assortiment aan zonweringen van topkwaliteit die u optimaal beschermen tegen zonlicht en warmte. Wij bieden zonwering oplossingen op maat aan zowel particulieren als bedrijven.

2005-03-29-13.00.45-kopie

Hoogwaardige zonwering voor particulieren en bedrijven in Bolsward en omgeving

Bij de aanschaf van een zonwering speelt kwaliteit een belangrijke rol. Alleen zonweringen van topkwaliteit houden ongewenst licht tegen en zorgen voor een aangename temperatuur. De Noord Nederlandse Zonwering Industrie Industrie levert zowel binnen- als buitenzonweringen in Bolsward en omgeving voor een scherpe prijs. Deze prijs gaat echter nooit ten koste van de kwaliteit.

Er zijn diverse mogelijkheden die we graag met u bespreken. Hierbij houden we rekening met uw wensen en uw budget. Wij kijken welke functionaliteit en uitstraling past bij uw woning of pand en laten dan verschillende opties zien. Binnen deze opties kunt u kiezen uit handmatig, elektrisch en mechanisch bedienbare uitvoeringen en uit diverse kleuren en dessins.

Een zonwering op maat bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie in de buurt van Bolsward

De professionals van de Noord Nederlandse Zonwering Industrie in de buurt van Bolsward zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Zij ontwerpen en produceren zonweringen op maat. U bent bij ons dus aan het juiste adres als u opzoek bent naar een hoogwaardige, maar betaalbare zonwering. Onze producten bestaan onder andere uit:

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Kom gerust lang in onze showroom in de buurt van Bolsward.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.