Kies voor een zonnescherm in Leeuwarden

Wilt u ook op de warmste zomerdagen buiten kunnen zitten, zonder veel hinder te ondervinden van de felle zon? Kies voor een kwalitatief hoogwaardig zonnescherm in Leeuwarden van NNZI, Noord-Nederlandse Zonwering Industrie. We bieden u verschillende mogelijkheden aan, wanneer u voor een nieuw zonnescherm kiest. Onderscheid maken we onder meer tussen een knikarm zonnescherm voor over het terras en een uitvalscherm. Naast deze modellen van een zonnescherm bieden we u verschillende andere oplossingen aan om schaduw te creëren in de tuin en de woning koel te houden.

Kwalitatief zeer goed zonnescherm in Leeuwarden

Wanneer u voor een zonnescherm in Leeuwarden kiest uit ons assortiment, verzekert u zich van een product van hoge kwaliteit. De stoffen waaruit de zonneschermen vervaardigd worden gaat lang mee en blijft mooi. U wilt voorkomen dat er al snel een verkleuring optreedt in het materiaal. Al is een verkleuring nooit helemaal te voorkomen. U heeft bij ons keuze uit tal van verschillende kleuren en kleurcombinaties. Zo kiest u voor een zonnescherm in Leeuwarden, welke past bij de rest van uw woning en interieur. We komen de zonneschermen graag bij u thuis of op kantoor monteren. Zo kunt u deze al snel gebruiken!

Advies bij aankoop zonnescherm in Leeuwarden

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die u heeft, bij de keuze voor een zonnescherm in Leeuwarden? Bent u benieuwd naar foto’s van zonneschermen en vergelijkbare soorten zonwering, die we reeds gemonteerd hebben bij onze klanten? Op onze website vindt u er voorbeelden van. Neem eens contact met ons op, zodat we u persoonlijk kunnen adviseren over het type zonwering dat het beste aansluit op uw wensen en smaak.

Wilt u meer weten over onze diensten en/of ons aanbod?
Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag

Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten (of op afspraak)