Zonnescherm kopen Friesland

Zonnescherm kopen Friesland

Een mooi zonnescherm is niet alleen handig en praktisch, het is ook nog eens een verfraaiing van uw woning en betekent in veel gevallen een waardevermeerdering bij verkoop van de woning. Een goed zonnescherm zorgt ervoor dat u ook op de warmste dagen van het jaar buiten kunt zitten zonder dat u wordt gehinderd door de volle zon. Daarnaast zorgt een zonnescherm ervoor dat u de warmte zo veel mogelijk buiten houdt zodat het in huis heerlijk koel blijft. Bij de NNZI kunt u de mooiste zonneschermen bestellen in diverse mooie kleuren die prima passen bij uw smaak en de woning.

nnzi-producten-buitenzonwering-2

Een zonnescherm kopen Friesland voor een heerlijk koel huis

Wanneer de zomer aanbreekt en het is een paar dagen warm weer dan stijgt de temperatuur in huis in rap tempo. Een zonnescherm kopen Friesland kan er dan voor zorgen dat u het in huis zo lang mogelijk aangenaam houdt qua temperatuur. Ook kunt u op de computer werken of televisie kijken als u het zonnescherm uitrolt. De hinderlijke schittering van het zonlicht wordt hiermee buiten de deur gehouden. Uw zonnescherm wordt door ons bedrijf op maat voor u gemaakt en uiteraard ook deskundig gemonteerd. U kunt kiezen uit verschillende modellen en alle schermen zijn aan te passen qua maten.

U kunt direct een offerte aanvragen voor een fraai zonnescherm

Is uw zonnescherm aan vervanging toe of wilt u een zonnescherm zodat u de parasol niet meer hoeft op te zetten op het terras? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. U kunt ons contactformulier gebruiken of stuur een e-mail naar info@nnzi.nl. Wij zijn voor al uw vragen telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0517 – 53 15 57.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.