Veranda Friesland

Veranda Friesland

Woont u in Friesland en is het uw droom om in de zomer op een veranda te zitten met een prachtig boek, genietend van het mooie weer? Wij van de Noord Nederlandse Zonwering Industrie willen van uw droom graag werkelijkheid maken. Wij willen u graag kwaliteit bieden met hoogwaardige veranda’s voor een concurrerende prijs en bieden daarom verschillende soorten veranda’s aan.

Markiezen

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

veranda-harol

Soorten veranda’s Friesland

Bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie bieden wij een aantal verschillende veranda’s voor uw huis in Friesland. Denk bijvoorbeeld aan de Alcorola. Deze terrasoverkapping bestaat uit een strak gespannen doek welke ondersteund wordt door aluminium staanders, die windvaster zijn dan andere palen en zorgen voor een solide constructie. De Alcorola overkappingen zijn er in verschillende kleuren en ook beschikbaar met een Somfy afstandsbediening. Een andere terrasoverkapping is de Garden Dreams, gemaakt van glas en andere duurzame materialen. De Garden Dreams kan aangeleverd worden op maat en in diverse varianten naar uw wens en is wind- en regenbestendig. Als laatste is er de Tuinkamer. Deze is helemaal overkapt waardoor u ook buiten kunt zitten als het nog niet zo warm is en ook nog dienstdoet als extra woonruimte.

Neem contact op

Voor een vraag over onze diensten kunt u contact opnemen door te bellen naar (0517) 53 15 57 of een mail te sturen naar info@nnzi.nl. Onze showroom, gevestigd aan Ald rij 1 in Arum, is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 8:00 tot 16:30 uur en op zaterdagen van 10:00 tot 14:00 uur.