Veranda Friesland

Veranda Friesland

Woont u in Friesland en is het uw droom om in de zomer op een veranda te zitten met een prachtig boek, genietend van het mooie weer? Wij van de Noord Nederlandse Zonwering Industrie willen van uw droom graag werkelijkheid maken. Wij willen u graag kwaliteit bieden met hoogwaardige veranda’s voor een concurrerende prijs en bieden daarom verschillende soorten veranda’s aan.

Soorten veranda’s Friesland

Bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie bieden wij een aantal verschillende veranda’s voor uw huis in Friesland. Denk bijvoorbeeld aan de Alcorola. Deze terrasoverkapping bestaat uit een strak gespannen doek welke ondersteund wordt door aluminium staanders, die windvaster zijn dan andere palen en zorgen voor een solide constructie. De Alcorola overkappingen zijn er in verschillende kleuren en ook beschikbaar met een Somfy afstandsbediening. Een andere terrasoverkapping is de Garden Dreams, gemaakt van glas en andere duurzame materialen. De Garden Dreams kan aangeleverd worden op maat en in diverse varianten naar uw wens en is wind- en regenbestendig. Als laatste is er de Tuinkamer. Deze is helemaal overkapt waardoor u ook buiten kunt zitten als het nog niet zo warm is en ook nog dienstdoet als extra woonruimte.

Neem contact op

Voor een vraag over onze diensten kunt u contact opnemen door te bellen naar (0517) 53 15 57 of een mail te sturen naar info@nnzi.nl. Onze showroom, gevestigd aan Ald rij 1 in Arum, is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 8:00 tot 16:30 uur en op zaterdagen van 10:00 tot 14:00 uur.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.