Uitvalscherm kopen Heerenveen

Uitvalscherm kopen in Heerenveen voor een koele woning

Hoe houdt u uw woning momenteel koel tijdens de warme zomerdagen? Kiest u voor een losse ventilator of zet u de ramen aan het eind van de dag open? Vaak is het openen van de ramen nog niet voldoende om de warmte uit uw woning te verdrijven. Daarbij wilt u ook op het heetst van de dag van een koele woning kunnen profiteren. Het gebruik van een uitvalscherm kan de uitkomst voor u zijn. Een uitvalscherm kopen in Heerenveen doet u bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie (NNZI). Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende soorten zonwering. Heeft u al eens overwogen om zonwering te kopen?

Uw opties bij een uitvalscherm kopen in Heerenveen

Bij een uitvalscherm kopen in Heerenveen heeft u de keuze uit tal van verschillende modellen. Kiest u voor een opvallend uitvalscherm, of geeft u de voorkeur aan een neutrale kleur? Bovenal zorgt een uitvalscherm ervoor dat de zon buiten uw woning blijf op warme zomerdagen. Zo wordt het makkelijker om uw woning koel te houden! Naast de verschillende modellen, heeft u de keuze tussen een handmatige- en elektrische bediening. Een elektrische bediening is ideaal voor mensen met een verminderde mobiliteit of reumatische klachten. Het schaduwscherm is dankzij de krachtige Somfy motoren eenvoudig naar beneden of omhoog te bewegen.

Advies bij een uitvalscherm kopen in Heerenveen

Wilt u een uitvalscherm kopen in Heerenveen, maar vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij helpen u graag op weg! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u van persoonlijk advies kunnen voorzien. Naast de uitvalschermen biedt NNZI u verschillende andere vormen van zonwering aan. Samen zoeken we naar het type zonwering welke aansluit op uw persoonlijk voorkeuren!

Wilt u meer weten over onze diensten en/of ons aanbod?
Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.