Tuinoverkapping Friesland

Tuinoverkapping Friesland

Een overkapping voor uw tuin of terras zorgt ervoor dat u langer van het mooie weer in de tuin kunt genieten. Als het erg warm en zonnig is zorgt de overkapping voor tempering van de warmte en het zonlicht. Als het frisser wordt ’s avonds zit u toch nog lang beschut onder uw tuinoverkapping Friesland. Wij kunnen voor praktisch iedere tuin een passende overkapping realiseren, wij komen graag bij u langs om de situatie ter plaatse te beoordelen.

nnzi-product-gardendreams-6

Tuinoverkapping van duurzaam materiaal

Wij leveren uitsluitend tuinoverkappingen van duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Zo heeft u vele jaren plezier van uw tuinoverkapping Friesland zonder dat u veel tijd kwijt bent aan het onderhoud ervan. U kunt in het voor- en naseizoen al snel van het zonnetje genieten en als het een beetje regent is dit ook geen belemmering om toch buiten te zitten. Uw tuin wordt op deze manier een verlengstuk van uw woning waar het bijna het gehele jaar goed toeven is.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor een tuinoverkapping

Bent u geïnteresseerd in een tuinoverkapping van topkwaliteit voor een scherpe prijs, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0517 – 53 26 08. U kunt ons ook een terugbelverzoek sturen via het formulier op onze website. Of stuur een bericht naar ons e-mailadres info@nnzi.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren en uw vraag of offerteverzoek beantwoorden.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.