Tuinkamer Friesland

Tuinkamer Friesland

Wanneer u er de ruimte voor heeft dan droomt u wellicht al langer van het laten aanbouwen van een lichte tuinkamer Friesland. Zo’n ruimte waar u heerlijk van de vroege lentezon of de laatste mooie herfstdagen kunt genieten. Of waar u ’s winters lekker bij de warme kachel zit, of tijdens de dagen dat het ’s zomers te warm is om buiten te zitten heerlijk vertoeft met een goed boek. Kortom, een tuinkamer heeft veel voordelen. En als u de financiële middelen en de ruimte heeft dan is het nu misschien wel het moment om die droom waar te maken.

nnzi-product-gardendreams-10

Een tuinkamer Friesland verhoogt uw wooncomfort

Een tuinkamer Friesland laten bouwen zorgt ervoor dat het wooncomfort van uw huis omhoog gaat. Daarnaast betekent het een waardestijging, bij verkoop van uw woning zult u zeker een hogere prijs kunnen vragen wanneer u beschikt over een ruime en lichte tuinkamer. U kunt via NNZI een mooie tuinkamer laten realiseren, die geheel naar uw wensen wordt gebouwd. Wij denken uiteraard graag met u mee als u nog geen uitgewerkt plan voor uw nieuwe tuinkamer voorhanden heeft.

Vraag nu een offerte aan voor uw nieuwe tuinkamer

Heeft u lang genoeg gedroomd en is nu het moment gekomen om de nieuwe tuinkamer Friesland te realiseren? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via ons mailadres info@nnzi.nl. Wilt u liever telefonisch contact, belt u ons dan gerust op telefoonnummer 0517 – 53 15 57. Wij zullen ons best doen om uw vragen te beantwoorden of u zo snel mogelijk een passende offerte aan te bieden.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.