Terrasschermen Heerenveen

Altijd een schaduwplek met terrasschermen in Heerenveen

Het kan in de zomermaanden behoorlijk warm zijn! Reden genoeg om uzelf en andere gezinsleden hier goed tegen te beschermen. Om te voorkomen dat u op het heetst van de dag naar binnen moet, kunt u een terrasoverkapping overwegen. Deze overkappingen worden in diverse soorten aangeboden. Kijk bijvoorbeeld eens naar een knikarm terrasscherm, die aan de gevel van uw woning wordt bevestigd. Naast het feit dat u hiermee schaduw creëert, houdt het uw woning lekker koel! Er zijn echter meer mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. We vertellen u er graag meer over!

Terrasoverkapping

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Terrasoverkapping

Opties bij gebruik van terrasschermen in Heerenveen

Naast de knikarm terrasschermen zou u ook een Alcorola terrasoverkapping kunnen overwegen. Dit is een horizontaal scherm, met aan de uiteinden twee poten. Zo staat het scherm stevig en heeft u een groter oppervlak met schaduw, dan bij het gebruik van de knikarm terrasschermen. Nog steviger is de Gardendreams terrasoverkapping, die volledig van metaal en glas gemaakt is. U kunt ook de zijkanten hiervan laten afsluiten, waardoor u een tuinkamer creëert. Het is hier heerlijk vertoeven! Nadeel van Gardendreams terrasoverkappingen is dat ze relatief veel ruimte in beslag nemen. Ze zijn hierdoor minder geschikt voor een kleine tuin.

Persoonlijk advies over terrasschermen in Heerenveen

Overweegt u het gebruik van een van de terrasschermen in Heerenveen? NNZI, Noord Nederlandse Zonwering Industrie, voorziet u graag van persoonlijk advies. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we de verschillende mogelijkheden aan u voor kunnen leggen. Samen zoeken we naar een terrasscherm die goed aansluit op uw wensen en de ruimte binnen uw tuin! Aan welk terrasscherm denkt u momenteel voor het creëren van een koele plek in uw tuin?