Terrasschermen Heerenveen

Altijd een schaduwplek met terrasschermen in Heerenveen

Het kan in de zomermaanden behoorlijk warm zijn! Reden genoeg om uzelf en andere gezinsleden hier goed tegen te beschermen. Om te voorkomen dat u op het heetst van de dag naar binnen moet, kunt u een terrasoverkapping overwegen. Deze overkappingen worden in diverse soorten aangeboden. Kijk bijvoorbeeld eens naar een knikarm terrasscherm, die aan de gevel van uw woning wordt bevestigd. Naast het feit dat u hiermee schaduw creëert, houdt het uw woning lekker koel! Er zijn echter meer mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. We vertellen u er graag meer over!

Opties bij gebruik van terrasschermen in Heerenveen

Naast de knikarm terrasschermen zou u ook een Alcorola terrasoverkapping kunnen overwegen. Dit is een horizontaal scherm, met aan de uiteinden twee poten. Zo staat het scherm stevig en heeft u een groter oppervlak met schaduw, dan bij het gebruik van de knikarm terrasschermen. Nog steviger is de Gardendreams terrasoverkapping, die volledig van metaal en glas gemaakt is. U kunt ook de zijkanten hiervan laten afsluiten, waardoor u een tuinkamer creëert. Het is hier heerlijk vertoeven! Nadeel van Gardendreams terrasoverkappingen is dat ze relatief veel ruimte in beslag nemen. Ze zijn hierdoor minder geschikt voor een kleine tuin.

Persoonlijk advies over terrasschermen in Heerenveen

Overweegt u het gebruik van een van de terrasschermen in Heerenveen? NNZI, Noord Nederlandse Zonwering Industrie, voorziet u graag van persoonlijk advies. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we de verschillende mogelijkheden aan u voor kunnen leggen. Samen zoeken we naar een terrasscherm die goed aansluit op uw wensen en de ruimte binnen uw tuin! Aan welk terrasscherm denkt u momenteel voor het creëren van een koele plek in uw tuin?

Wilt u meer weten over onze diensten en/of ons aanbod?
Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.