Terrasschermen Friesland

Terrasschermen Friesland

Wanneer u een terras heeft, wilt u daar natuurlijk voor zover mogelijk beschut kunnen zitten. Met terrasschermen Friesland is dit prima mogelijk. Deze schermen zorgen ervoor dat u niet op de tocht zit als het waait. Daarnaast zorgen de schermen ervoor dat er geen inkijk op het terras is vanuit naburige tuinen of van de openbare weg. Zo heeft u volop privacy wanneer u op uw terras zit. Dankzij de schermen kunt u ook al vroeg in het voorjaar en tot laat in het najaar van uw terras genieten.

2009 Zonnescherm tuin 001

Geniet optimaal van uw terras met terrasschermen Friesland

Wilt u het grootste deel van het jaar heerlijk genieten van uw terras? Laat het terras dan voorzien van terrasschermen Friesland van NNZI. Zo verzekert u zich van een heerlijk comfortabel terras waar u tot ’s avonds laat kunt genieten. Verfraai uw terras met een mooie terraskachel en u heeft nog meer comfort. De terrasschermen worden uiteraard op maat voor u gemaakt zodat voor ieder terras een geschikte afscherming kan worden gemaakt. Wilt u het helemaal af maken dan bestelt u natuurlijk ook mooie stijlvolle zonneschermen bij NNZI.

Vraag direct een offerte aan voor uw terrasafscherming

Wilt u mooie en duurzame terrasschermen bestellen in de regio Friesland? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. U bereikt ons via ons e-mailadres info@nnzi.nl. U kunt ons telefonisch bereiken met al uw vragen via telefoonnummer 0517 – 53 15 57. Wij zullen uiteraard proberen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Wilt u een offerte dan kunt u op korte termijn een reactie van ons verwachten met een passend aanbod.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.