Terrasoverkappingen Friesland

Terrasoverkappingen Friesland

Voor kwaliteit terrasoverkappingen Friesland gaat u naar de Noord Nederlandse Zonwering Industrie. Een terrasoverkapping zorgt voor meer plezier van uw terras en tuin. Wij beschikken over een assortiment terrasoverkappingen van diverse kwaliteit merken, allen van uiterst duurzame materialen. Zo bent u bij ons op de juiste plek voor kwaliteit terrasoverkappingen Friesland waar u zorgeloos en jarenlang van kunt gaan genieten.

nnzi-gardendreams-slide

Diverse terrasoverkappingen Friesland voor meer plezier van uw terras

Een terrasoverkapping biedt de juiste bescherming tegen zon en wind. Ideaal voor in de zomer, maar de overkapping zorgt ook voor meer genot van uw buitenplek in de lente of in het najaar. Er zijn diverse kwaliteit overkappingen beschikbaar van onder andere de merken Piazza, Madeira en Lagune. Kies voor een overkapping in vrijstaande uitvoering of een overkapping met gevelmontage. Wat uw wensen ook zijn, we bieden passende terrasoverkappingen Friesland. Voor particulieren, professionals en projecten bieden wij diverse mogelijkheden in terrasoverkappingen Friesland in alle soorten en maten. Voor iedere situatie bieden wij een passende oplossing en leveren maatwerk bij installatie.

Complete terrasoverkappingen Friesland voor optimaal genot

Terrasoverkappingen Friesland kunnen worden uitgevoerd met bijpassende verlichting en terrasverwarming. Ook kunnen verschillende terrasoverkappingen Friesland worden voorzien van bijpassende serre zonwering, eventueel met innovatieve elektrische bediening. Op deze manier kan er een complete terrasoverkapping worden gerealiseerd met optimaal comfort. De jarenlange ervaring en de vakkundige kennis van de Noord Nederlandse Zonwering Industrie biedt iedere klant een passende oplossing. Voor diverse kwaliteit terrasoverkappingen Friesland bent u bij ons op de juiste plek.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.