Terrasoverkapping Sneek

Terrasoverkapping Sneek

Misschien herkent u het: geen groter genoegen dan in uw tuin op het terras zitten, maar wat jammer dat het niet vaker kan. Het is toch net te koud, of u wilde buiten gaan eten, maar er valt juist een druppel en u ziet het er al van komen dat u met bord en al naar binnen moet vluchten als de regen doorzet. En dan zit u toch maar weer binnenshuis. Maar met wat hulp van de NNZI is dat niet langer nodig. Wij leveren terrasoverkappingen waarmee u vaker gebruik kunt maken van uw tuin. Daaronder zit u warm en droog, beschut tegen de wind, of in de zomer juist tegen de volle zon. Een terrasoverkapping vormt een schakel tussen binnen en buiten en brengt eenheid tussen de beschutting van uw woning en het vrije buitengevoel van uw tuin. Met de Noord Nederlandse Zonwering Industrie haalt u meer uit uw terras.

Terrasoverkapping

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Terrasoverkapping

Er is meer mogelijk dan u denkt

Wij leveren degelijke, duurzame, onderhoudsarme en comfortabele modellen terrasoverkapping in Sneek en de wijde omtrek. De mogelijkheden zijn legio. Wij bieden bijvoorbeeld overkappingen met al dan niet elektrisch bedienbare zonweringen. Uiteraard in verschillende kleuren. Vrijstaand of aan de gevel bevestigd. Kom eens kijken in onze showroom en vertel ons onder het genot van een kop koffie uw wensen, en wij weten wat daarbij past. Dat kan niet alleen overdag, maar ook ’s avonds, en parkeren kan voor de deur.

Bel of mail ons

Contact opnemen kan telefonisch op (0517) 531557, via info@nnzi.nl of met het contactformulier op deze website. Wij horen graag van u.