Terrasoverkapping Sneek

Terrasoverkapping Sneek

Misschien herkent u het: geen groter genoegen dan in uw tuin op het terras zitten, maar wat jammer dat het niet vaker kan. Het is toch net te koud, of u wilde buiten gaan eten, maar er valt juist een druppel en u ziet het er al van komen dat u met bord en al naar binnen moet vluchten als de regen doorzet. En dan zit u toch maar weer binnenshuis. Maar met wat hulp van de NNZI is dat niet langer nodig. Wij leveren terrasoverkappingen waarmee u vaker gebruik kunt maken van uw tuin. Daaronder zit u warm en droog, beschut tegen de wind, of in de zomer juist tegen de volle zon. Een terrasoverkapping vormt een schakel tussen binnen en buiten en brengt eenheid tussen de beschutting van uw woning en het vrije buitengevoel van uw tuin. Met de Noord Nederlandse Zonwering Industrie haalt u meer uit uw terras.

nnzi-producten-terrasscherm-1

Er is meer mogelijk dan u denkt

Wij leveren degelijke, duurzame, onderhoudsarme en comfortabele modellen terrasoverkapping in Sneek en de wijde omtrek. De mogelijkheden zijn legio. Wij bieden bijvoorbeeld overkappingen met al dan niet elektrisch bedienbare zonweringen. Uiteraard in verschillende kleuren. Vrijstaand of aan de gevel bevestigd. Kom eens kijken in onze showroom en vertel ons onder het genot van een kop koffie uw wensen, en wij weten wat daarbij past. Dat kan niet alleen overdag, maar ook ’s avonds, en parkeren kan voor de deur.

Bel of mail ons

Contact opnemen kan telefonisch op (0517) 531557, via info@nnzi.nl of met het contactformulier op deze website. Wij horen graag van u.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.