Terrasoverkapping in Joure kopen

Geniet de hele zomer van uw terras met een terrasoverkapping. De terrasoverkapping creƫert schaduw en zorgt er tegelijkertijd voor, dat de warmte enigszins kan worden vastgehouden. Zo kunt u tot laat op de avond buiten blijven zitten in de zomermaanden! Voor een terrasoverkapping in Joure kunt u terecht bij NNZI, Noord Nederlandse Zonwering Industrie. Wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van overkappingen voor terrassen. Welke wensen heeft u? Kiest u bijvoorbeeld voor een terrasoverkapping welke aan de woning bevestigd wordt, of wilt u een model voor aan uw schuur?

Mogelijkheden bij een terrasoverkapping in Joure

Veel mensen kiezen voor een terrasoverkapping in Joure, waarbij de zijkanten hiervan geopend blijven. Een alternatief is een complete tuinkamer, welke tegen uw woning kan worden geplaatst. Het voordeel van een tuinkamer is dat u ook bij regen of een harde buiten kunt zitten. U heeft hier geen last van! In de zomer zet u de schuifdeuren van de tuinkamer open, zodat het hier wat koeler wordt. Zowel deze tuinkamers als een regulier model terrasoverkapping is leverbaar in verschillende formaten. Het is afhankelijk van de beschikbare ruimte en uw wensen, welk model terrasoverkapping het meest geschikt is voor uw tuin.

Advies over terrasoverkapping in Joure

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden op het gebied van een terrasoverkapping in Joure? Of wilt u al op korte termijn een overkapping laten plaatsen in uw tuin? In beide gevallen staan de adviseurs van NNZI voor u klaar om u persoonlijk te adviseren. Bovenal zorgt een terrasoverkapping in Joure ervoor dat u nog meer uit uw tuin haalt! U kan eerder in het jaar naar buiten.

Wilt u meer weten over onze diensten en/of ons aanbod?
Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag

Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten (of op afspraak)