Terrasoverkapping Franeker

Nieuwe terrasoverkapping in Franeker plaatsen

Bent u op zoek naar een fraaie, nieuwe terrasoverkapping in Franeker? NNZI, Noord-Nederlandse Zonwering Industrie, is u graag van dienst. In ons assortiment bieden we u verschillende mogelijkheden, wanneer u uw terras van een overkapping wilt laten zien. Met een dergelijke overkapping profiteert u van verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat een terrasoverkapping de warmte vasthoudt. Zo kunt u in de zomer tot later op de avond onder uw overkapping blijven zitten. Nog comfortabeler is het combineren van een overkapping met bijvoorbeeld een elektrische kachel of een vuurtafel.

Terrasoverkapping

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Alcorola

Mogelijkheden bij terrasoverkapping in Franeker kopen

Het laten plaatsen van een terrasoverkapping in Franeker begint bij het inventariseren van de wensen die u heeft. Wilt u bijvoorbeeld een open terrasoverkapping met een glazen dak, of geeft u de voorkeur aan een complete tuinkamer? Het voordeel van een tuinkamer is dat u deze ook in de herfst en winter kunt gebruiken. Het glas aan de voorzijde van zo’n tuinkamer houdt de warmte binnen. Logischerwijs is het in een tuinkamer minder warm dan binnen uw woning. Ook een terrasoverkapping met een strak doek kan een optie zijn. Het houdt niet alleen warmte vast, maar biedt ook schaduw in de zomer.

Advies over een terrasoverkapping in Franeker

Vindt u het lastig om een keuze te maken, bij de aankoop van een nieuwe terrasoverkapping in Franeker? Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de verschillende opties die we u bieden. Graag laten we u in onze showroom voorbeelden zien van terrasoverkappingen die wij eerder bij onze afnemers geplaatst hebben. U vindt er ook voorbeelden van op onze website. Samen voorzien we uw tuin van een fraaie terrasoverkapping, naadloos aansluitend op uw wensen!