Terrasoverkapping Bolsward

Terrasoverkapping Bolsward

Wilt u een terrasoverkapping in Bolsward laten realiseren bij uw woning? Dan bent u van harte welkom bij NNZI. Wij hebben een ruime ervaring in het realiseren van een mooie en passende terrasoverkapping in Bolsward. Het is ideaal om een terras te overkappen, vooral omdat u dan onder diverse weersomstandigheden optimaal kunt genieten van uw terras. In Nederland kennen we veel regenachtige dagen, terwijl de temperaturen dan toch nog goed zijn om lekker buiten te kunnen zitten. U kunt dan plaatsnemen onder de terrasoverkapping in Bolsward om toch gewoon van de heerlijke buitenlucht te kunnen genieten.

nnzi-producten-buitenzonwering-4

Een passende terrasoverkapping in Bolsward

Als u interesse heeft in een terrasoverkapping in Bolsward, dan kunnen wij u altijd van dienst zijn. Wij bieden u de meest uiteenlopende modellen en soorten overkappingen, waardoor u bij ons goed terecht kunt voor een terrasoverkapping voor in Bolsward die perfect past bij uw woning en bij uw persoonlijke smaak. Uiteraard staan wij garant voor de hoogwaardige en duurzame kwaliteiten van iedere terrasoverkapping die wij in Bolsward kunnen realiseren.

Contact NNZI voor terrasoverkapping in Bolsward

Wilt u een terrasoverkapping in Bolsward laten realiseren en wilt u weten wat wij u kunnen bieden? Of wilt u meer informatie en advies bij het maken van een keuze voor een terrasoverkapping in Bolsward? Neem gerust eens contact met ons op. U kunt een mail sturen naar info@nnzi.nl of bellen naar 0517 – 53 15 57. Wij zijn gevestigd aan Ald Rij 1 in Arum. Wij zijn u altijd graag van dienst wanneer u uw terras op hoogwaardige, duurzame en vooral ook heel mooie wijze wilt overkappen.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.