Somfy Witmarsum

Kies voor Somfy in Witmarsum

Heeft u al eens gekeken naar de mogelijkheden die het systeem van Somfy u biedt? Met dit systeem maakt u uw woning slimmer, wat u in staat stelt het wooncomfort te vergroten. In plaats van uw raamdecoratie of bijvoorbeeld zonwering handmatig te moeten laten zakken, doet u dit voortaan geautomatiseerd via het systeem van Somfy in Witmarsum. NNZI, Noord-Nederlandse Zonwering Industrie, is uw aanbieder van dit systeem. We helpen u graag uw nieuwe raamdecoratie of zonwering te combineren met deze moderne oplossing. In de basis valt het systeem binnen iedere woning te implementeren. U leest er in dit artikel meer over.

somfy-rolluiken-18

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Somfy

Werking van systeem Somfy in Witmarsum

Ons assortiment bevat een breed scala aan soorten en modellen zonwering. Deze zonwering bedient u in de basis handmatig. Maak het uzelf makkelijker, door dit te automatiseren. Het is precies waar de toepassing van Somfy in Witmarsum u bij helpt. Somfy maakt het mogelijk de bediening van uw zonwering te koppelen aan een app op uw telefoon of tablet. Bent u geen liefhebber van smartphones? U kunt Somfy in Witmarsum ook gebruiken met een klassieke afstandsbediening. Net zo makkelijk! Met het systeem van Somfy laat u de zonwering zakken en weer omhoog komen.

Advies over gebruik Somfy in Witmarsum

Om Somfy in Witmarsum te kunnen gebruiken, wordt de zonwering van een buismotor voorzien. De specialisten van NNZI vertellen u hier graag meer over, wanneer u op zoek gaat naar nieuwe zonwering voor uw woning. Kom eens langs in onze showroom, waar we u voorbeelden kunnen laten zien. Standaard wordt de buismotor op zeer nette wijze weggewerkt, zodat deze de uitstraling van uw nieuwe zonwering op geen manier negatief beïnvloedt.